Bouwconsortium Levvel (BAM, Van Oord en Rebel) werkt in opdracht van Rijkswaterstaat aan de versterking van de Afsluitdijk. Hierbij informeren wij u over de volgende werkzaamheden tussen Kornwerderzand en de Friese kust.

 

Afsluiting dagrecreatieterrein Kornwerderzand

Voor het inrichten van een werkterrein sluiten wij het dagrecreatieterrein bij Kornwerderzand (de zogenoemde camperplaatsen) af van 1 februari 2019 tot 2023. De aanlandsteiger/laad- en loswal is in deze periode alleen beschikbaar voor de nood- en hulpdiensten. Op het terrein is vanaf 1 februari een wegsleepregeling van kracht.

 

Afsluiting parallelweg A7 Waddenzeezijde tussen Zurich en Kornwerderzand

Van 1 februari tot en met oktober 2019 vervangen wij tussen Kornwerderzand en de Friese kust de buitenbekleding van de Afsluitdijk aan Waddenzeezijde. Ook verhogen wij hier de kruin van een deel van de dijk. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, wordt de parallelweg langs de A7 aan Waddenzeezijde tussen het viaduct bij Zurich en de afrit Kornwerderzand afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de parallelweg langs de A7 aan IJsselmeerzijde.

 

De bushalte ter hoogte van Kornwerderzand blijft beschikbaar. Vanaf de A7/afrit Kornwerderzand is de parallelweg weer toegankelijk voor verkeer in de richting van Kornwerderzand en de A7 richting Noord-Holland.

 

Meer informatie

Bij vragen en/of opmerkingen over het bovenstaande, kunt u ons bereiken via Loket Afsluitdijk telefoonnummer 0800-6040 of mailadres loket@deafsluitdijk.nl

 

Kijk voor meer informatie over de versterking van de Afsluitdijk op www.deafsluitdijk.nl.