Zoals u ziet, is de website van Camper Club Nederland vernieuwd per 17 april 2019. Alle gegevens uit de vorige website -ook uw lidmaatschap- zijn meegenomen, maar de presentatie is sterk verbeterd. Een korte uitleg.

Uw Account

Op 17 april hebben wij u een e-mail gestuurd met uw accountgegevens op de nieuwe website. Daarin heeft u een nieuw wachtwoord ontvangen, omdat uw oude wachtwoord versleuteld was opgeslagen (ter beveiliging van uw gegevens). Uw kunt inloggen met uw gebruikersnaam of met uw e-mailadres. Ook het wachtwoord staat aangegeven in de e-mail. U kunt -indien u dat wenst- uw wachtwoord zelf aanpassen via Mijn CCN › Mijn Account.

Mocht u op 18 april (nog) geen e-mail van de CCN hebben ontvangen, maar u bent wel lid, dan vragen wij u dit te melden bij het secretariaat via secretaris@camperclubnederland.nl. Het is handig om daarbij uw lidnummer te vermelden. Maar kijkt u eerst even in de map ‘ongewenste e-mail’ of ‘spam’ omdat soms een e-mail ten onrechte als ongewenst wordt aangemerkt. Dit komt vooral voor bij ontvangers met @gmail.com of @hotmail.com adressen.

Navigatie

De nieuwe website heeft een duidelijke navigatie-structuur dat evengoed even wennen zal zijn. Leden en niet-leden vinden menu-items in de bovenkant van de website (menubalk) en onderin. Leden die inloggen worden automatisch doorverwezen naar de Ledenpagina waarin de meest gebruikte pagina’s van de website makkelijk te vinden zijn via de afbeeldingen. De inhoud van de website is niet veranderd. We hopen dat u de nieuwe website als een hele verbetering ervaart.

Werk in Uitvoering

Op de nieuwe website ontbreken nog de bekende Google Maps kaartjes bij evenementen, reizen en camperplaatsen en de zoekfuncties. Die worden de komende dagen ingebouwd.