Op 1 januari 207 is de vernieuwde website www.camperclubnederland.nl in de lucht gegaan. Een aantal leden hebben in november de website getest. Zowel de inhoud als de lay out kregen een waardering tussen een 7 en een 9. Een mooi resultaat. Er waren ook punten van aandacht. Een belangrijk punt was dat de meeste testers de site niet snel genoeg vonden. Hier is aan gewerkt. Een ander punt was dat sommige onderdelen moeilijk te vinden waren, met name het maken van een krabbeltje (advertentie) en het melden van een nieuw evenement. Ook hier zijn we aan de gang gegaan. De laatste weken van december zijn de laatste puntjes op de i gezet.

WANNEER KUNNEN WE EVENEMENTEN EN REIZEN VOOR 2017 BOEKEN
Omdat uitwisseling van de oude- en de nieuwe website erg moeilijk is, proberen we zo veel als mogelijk activiteiten uitsluitend op de nieuwe website te open te stellen. Vanaf 1 januari kun je alle openstaande evenementen en reizen op de nieuwe website boeken.

DE NIEUWE WEBSITE
Komen jullie iets tegen in de website, waarvan je denkt dat het niet goed is, aarzel niet en laat het ons weten via webmaster@camperclubnederland.nl. Heb je ideeën of suggesties, laat het ons ook horen. Wij zien jouw reacties graag tegemoet.

Naast de knop ‘Evenementen en reizen’… waar je evenementen en reizen kunt boeken, de knop ‘mijn CCN’ erg belangrijk.

HOE MOET IK NA 1 JANUARI 2017 INLOGGEN?

Was je voor 1 januari 2017 al lid, dan moet je op de nieuwe site inloggen bij gebruikersnaam met jouw lidnummer (let op: heb je bijvoorbeeld nummer 0024, dan moet je alleen 24 ingeven!) en als wachtwoord: jouw achternaam zonder voorvoegsel en beginnend met hoofdletter.

Leden die zelf na 1 januari 2017 lid worden: je gebruikt de gebruikersnaam die je bij jouw aanmelding hebt opgegeven. Je hebt een ‘vast’ wachtwoord via de mail ontvangen. Je moet/kunt dit zelf veranderen bij Mijn CCN > Mijn gegevens.

Dus na het inloggen met jouw lidnummer en je wachtwoord, kun je naar Mijn CCN en dan zie je….

MIJN CCN

Linkboven vindt u de nieuwsberichten specifiek voor LEDEN. Rechts de vacatures binnen de CCN.

Bij Mijn gegevens kunt u uw persoonlijke gegevens veranderen, zoals uw e-mail, adres, wachtwoord en u kunt uw  bestellingen zien.
Onder Mijn documenten vindt u documenten en  informatie over en van de CCN, zoals statuten, huishoudelijk reglement maar ook regelingen, informatie voor nieuwe leden et cetera.
Bij Mijn ledenkorting vindt u bedrijven waar leden korting krijgen.
Onder Mijn formulieren vindt je invulformulieren voor het plaatsen van uw Krabbeltje (advertentie) en het aan melden van een door u te organiseren nieuw evenement of reis. De commissie Evenementen en reizen helpt u daarbij.

MEER INFO
Heeft u vragen over de website, stel ze.. we zullen regelmatig in de CAMPERkriebels over de nieuwe website schrijven. Ook verschijnt in januari de eerste digitale nieuwsbrief. U kunt u nu al opgeven bij Mijn CCN > Mijn gegevens > Inschrijven nieuwsbrief voor leden. Nier-leden kunnen zich op de homepage inschrijven voor de nieuwsbrief voor geïnteresseerden.

Heeft u dringende vragen over de website, bel dan de webmaster op +31 (0)6 34 49 29 18. Stuur anders een mailtje naar webmaster@camperclubnederland.nl. Mailtjes worden binnen 24 uur beantwoord.

Veel plezier met het verder ontdekken van de website.