Als Nederlands gezin zijn wij 6 jaar geleden in Spanje gaan wonen. We hebben ons uiteindelijk gevestigd in Javea, een uurtje onder Valencia en een uur boven Alicante. We werken hier aan een terrein en gebouw waar straks 14 mensen kunnen verblijven en slapen.

Tijdens vakantieperiodes zal het beschikbaar zijn voor toeristisch verblijf voor mensen die van rust en ruimte houden en….ook aan 2 camperplekken is gedacht, zodat we altijd plek kunnen bieden aan reizigers die met de camper op pad zijn.

Als gezin met 2 dochters van 17 en 15 zijn we ervaren camper reizigers en echte liefhebbers.

In de zomer vinden we het heerlijk om het warme zuiden in te ruilen voor de koelere Noordelijke landen. Dan vliegen we van Alicante naar Nederland waar we een camper huren en van daaruit door Noord Europa reizen.

Dit jaar is het allemaal even anders en hebben we de voorkeur om niet te hoeven vliegen.

Daardoor werd het idee geboren dat we een ‘achtergebleven’ Nederlandse camper die in Spanje staat, kunnen terugrijden naar Nederland. Tussen nu en eind juli zou voor ons de ideale periode zijn om van Spanje naar Nederland te rijden.

Voor de eigenaar is het belangrijk dat hij weet dat de camper in goede handen is en we er met liefde mee om gaan. Voor referenties kunt u contact opnemen met eigenaren van wie wij in het verleden campers hebben gehuurd. In Nederland laat ik momenteel een oude Mercedes restaureren door een liefhebbende specialist. Ook met hem kan contact op worden genomen zodat u weet dat er met aandacht wordt omgegaan met alles dat rijdt en zorg nodig heeft.

We waarderen het enorm dat de CCN er voor open staat om dit  te laten slagen. Wellicht dat het ons een situatie brengt waarin alle betrokkenen worden geholpen. We  kijken uit naar de reacties.

Dus als u door de coronauitbraak gevlucht bent uit Spanje of Zuid-Frankrijk, uw camper staat daar nog en u wilt hem graag naar Nederland halen, neem dan contact op met telefoonnummer: 06-17 31 87 62

Met vriendelijke groet,

Ivo van Baal