De gezelligste camperclub van Nederland

Reizen en Evenementen

Heb je ingeschreven  voor een reis/evenement en kun je toch niet mee, stuur dan een mailtje naar recreatie@camperclubnederland.nl   De 1ste persoon op de wachtlijst wordt dan door de coördinator telefonisch benaderd om deel te nemen. Kan/wil die niet meer... dan belt de coördinator nummer 2, enzovoorts...

In deze intro vind je ook een overzichtje van Reizen en Evenementen die nog niet open staan, maar die wel in voorbereiding zijn. Zodra de reis/evenement is ontwikkeld en de prijs bekend is, zetten we ze op 'Open' en kun je je daarvoor inschrijven.

 

4-6 oktober 2024: De Bieten - is in voorbereiding.
18-20 oktober 2024: Technisch weekend 2024-2 - datum is onder voorbehoud/is in voorbereiding.


Hieronder vind je de evenementen die OPEN staan. Is daar nog plek... schrijf je in en ga mee.

DelfSail 2024

DelfSail 2024

Kosten/boeking:

 1. Duo met 2 personen: € 130
 2. Single met 1 persoon: € 93,50
 3. Met 3 personen: € 180

Van 12 t/m 16 juni 2024, gaat dit fantastische evenement weer plaatsvinden in Delfzijl. Dit is, na Sail Amsterdam, het grootste Sail-evenement in Nederland en het grootste in Noord Nederland. Dit mag je niet missen!

De CCN is het gelukt om 50 camperplaatsen te reserveren bij Camping Klein Finland in Wagenborgen. Dit is 10 km fietsen van de haven van Delfzijl.

De tijden zijn op dit moment nog niet bekend, maar bij aankomst krijg je dat met het definitieve programma. 


Je kunt zelf bepalen wanneer en tot hoe laat je naar het evenement in Delfzijl gaat. Er zijn grote activiteiten, podia met artiesten als: Common Linnets (Ilse de Lange), Nielson, LUV en Traversie (kleine wasjes, grote wasjes)… wie kent ze niet! Maar er komen nog veel meer optredens van bekende artiesten en artiesten uit de regio. Iedere avond is er vuurwerk.

 

Ook ontbreken de hap- en drankjesmogelijkheden niet en de mogelijkheid om diverse schepen te bezichtigingen. Kijk regelmatig op: www.delfsail.nl  

 

Wat doet de CCN:

 • Woensdag 12 juni:
  • aankomst vanaf 12.00 uur op Camping Klein Finland in Wagenborgen.
  • Woensdag om 18.30 uur: Camperklets met stevige hapjes (dus niet teveel eten voor die tijd). Zelf bord + bestek + glas + evt. koffie meenemen.
 • Donderdag 13 juni:
  • om 9.00 uur per persoon 2 broodjes (dit geldt ook voor de vrijdag- en zaterdagmorgen!).
  • Donderdag: zelf invullen - je hoort nog hoe laat we naar de intocht van de boten gaan en waar we gaan staan. Siny/Ruud wonen in de directe omgeving en weten dus de goede plekken te vinden.
  • Donderdagavond: mocht je dan al terug zijn.. mogelijkheid tot gezellig kletsen of gewoon de omgeving te verkennen of een spel spelen. We hebben de beschikking over de CCN-bus waarin diverse spellen aanwezig zijn.
 • Vrijdag 14 juni:
  • kun je zelf weer invullen. Ook kun je naar Termunterzijl of Appingedam fietsen. Ook fietsen rond het Hondshalstermeer  en het oude terrein van Groot Bronswijk is leuk en je kunt het Kinderwagenmuseum bezoeken.
 • Zaterdag 15 juni:
  • De ochtend morgen kun je zelf invullen.
  • Zaterdagmiddag om 13.30 uur is de rondvaart met de Regina Andrea. Info en verdere afspraken volgen bij aankomst op woensdag of donderdag.
 • Zondag 16 juni:
  • morgen geen broodjes maar wel de echte Grunneger Kouke met botter bij het koffie-uurtje om 10.00 uur. Ook afspreken wie er meegaat naar de Sail Out en het uitzwaaien van degenen die op zondag huiswaarts gaan.
  • Zondagavond is de laatste avond van DelfSail 2024… dit mag je eigenlijk niet missen. Ben je op de camping… dan maken we gewoon de restjes van de vorige dagen op.
 • Maandag 17 juni is het vertrek voor 13.00 uur.

 

Voorzieningen: beperkte stroom (moeten sowieso delen), geen douche maar wel toiletten.

Hond meenemen is mogelijk en 1 hond is gratis, maar in Delfzijl is het vreselijk druk. Uitlaten rond de camping is geen probleem, er zijn meerdere mogelijkheden.

 

Tot nu toe is het nog niet duidelijk of de pendelbus weer via Wagenborgen rijdt. Wel is er een gewone bus die dagelijks meerdere keren v.v. naar Delfzijl gaat. Geen pendelbus: informatie over de dienstregeling volgt bij aankomst.

 

Verder krijgt Siny ondersteuning van Ruud Mulder, o.a. bij het op de plaats zetten van de campers en alle verdere dingen. Ook doen zij een beroep op  -waar nodig- op ieders medewerking.

Er zijn maar 50 plekken beschikbaar. Schrijf op tijd in!

 

Wil je een dag eerder komen of een dag langer blijven, dan kan dat. Regel dit zelf met de beheerder!

Evenement-informatie

Startdatum 12-06-2024
Einddatum 16-06-2024
Max. deelnemers 50
Aantal plaatsen 4
Prijs per persoon Open
Max. aantal campers 50
Min. aantal campers 40
Fietsen Wel makkelijk om die bij te hebben
Reisbegeleider(s) Siny Fischer
Locatie Camping Klein Finland

Inloggen om in te schrijven

Locatiekaart