
De gezelligste camperclub van Nederland
stap 1 | Snij de kipfilet in stukjes, laat deze een paar minuten marineren in de ketjap. |
stap 2 | Snij de boontjes en de champignons in tweeën en de broccoli in roosjes. |
stap 3 | Verhit de olie in een wok/hapjespan en bak de kip samen met de knoflook 10 min. op hoog vuur goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. |
stap 4 | Kook ondertussen de sperziebonen samen met de broccoli in 8 min. beetgaar. Giet af en voeg dit bij de kip. |
stap 5 | Voeg als laatste de champignons toe. Doe het deksel op de pan en laat op een laag vuur sudderen. |
stap 6 | Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer los. |
stap 7 | Schep de rijst op de borden en verdeel de kip met de groente erover. |
Smullen maar....
Koken in de Camper | |
---|---|
Champignons | 100 gram |
Olijfolie | 2 el |
knoflook | 2 teentjes |
sperziebonen | 200 gram |
kipfilet | 250 gram |
ketjap manis | 2 el |
brocolli | 200 gram |
basmatirijst | 150 gram of 400 gram bloemkoolrijst |