De gezelligste camperclub van Nederland

Gevulde courgettes & tomaten

stap 1 Was en droog de courgette. Snijd hem in kwarten, verwijder de zaadlijsten.
stap 2 Kruid het gehakt met het teentje knoflook en de Italiaanse kruiden, peper en zout.
stap 3 Vul de courgettestukken met het gekruide gehakt.
stap 4 Zet het rooster in de Omnia zonder siliconevorm.
stap 5 Plaats hierop de courgettestukken, 10 minuten hoog, daarna lager vuur.
stap 6
Was en droog de tomaten in de tussentijd.
stap 7
Snijd ze in en leg in elke insnede een plakje mozarella.
stap 8
Hier en daar een toefje pesto.
stap 9
Als de courgette ongeveer 20 minuten in de Omnia hebben gestaan, plaats je de tomaten erbij.
stap 10
Nog een kwartiertje en dan smullenmaar!
Koken in de Camper
Italiaanse kruiden naar smaak toevoegen
Peper naar smaak toevoegen
zout naar smaak toevoegen
tomaten 2 grote rijpe
mozarella 1 bol
olijven paar zwarte
rundergehakt 200 a 250 gram
knoflook 1 teentje
pesto toefje
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Recepten vinden

Koken in de Camper: eenvoudige recepten

Klik op de afbeelding of titel van het gerecht om de details te zien

TIP! Bewaar je favoriete recepten door deze toe te voegen aan 'Mijn recepten'. Dat kun je doen door omder de afbeelding op 'Plaats in Mijn recepten' te klikken, maar dat kan ook bij de details van het recept. rechts naast de afbeelding staat een link 'Plaats in Mijn recepten'.

Heb je zelf een favoriet gerecht dat goed te maken is in de camper?
Stuur het naar de redactie van de CAMPERkriebels.

Standaard keukenuitrusting:

  • 2 kookpannen
  • 1 hapjespan, liefst met deksel
  • 1 koekenpan
  • Koksmes
  • Schilmes
  • Kunststof snijplanken
  • Kunststof roerlepel en spatel
  • Maatbeker

In het keukenkastje staat:

  • Zout
  • Pepermolen
  • Paprika (liefst gerookte)
  • Kerrie
  • Nootmuskaat
  • Provençaalse kruidenmix
  • Oregano
  • Tijm
  • Ras el Hanout
  • Ketjap
  • Olijfolie of wokolie
  • Bouillonblokjes
  • Maizena