De gezelligste camperclub van Nederland

Eenpansgerecht met vis

stap 1 Snijd de ui en de groente in blokjes.
stap 2
Doe een scheutje olie in de hapjespan en bak de ui en de groenten aan voor ongeveer 7 - 10 minuten op matig vuur.
stap 3
Eventueel een teentje knoflook uitpersen, daarna afblussen met de witte wijn
stap 4
Doe de tomatenfritto en de peterselie erbij, eventueel nog wat zout en peper, laat een paar minuten zachtjes
pruttelen.
stap 5
Snijd de vis in blokjes en breng op smaak met een snufje peper. 
stap 6
Doe de vis in de pan, deksel erop en laat zachtjes pruttelen tot de vis gaar is.



Kan gegeten worden met rijst of gebakken aardappeltjes

Koken in de Camper
Witte vis 2 stuks kabeljauw, Pangius o.i.d.
Aubergine 1
Courgette 1
Witte wijn 75 ml
paprika 1
tomatenfritto 250 gram
Peper naar smaak toevoegen
peterselie 2 theelepels
Derk ter Beek op 21-01-2021 09:36 PM
Stars 5
Gemakkelijk te bereiden en heerlijk!
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar

Recepten vinden

Koken in de Camper: eenvoudige recepten

Klik op de afbeelding of titel van het gerecht om de details te zien

TIP! Bewaar je favoriete recepten door deze toe te voegen aan 'Mijn recepten'. Dat kun je doen door omder de afbeelding op 'Plaats in Mijn recepten' te klikken, maar dat kan ook bij de details van het recept. rechts naast de afbeelding staat een link 'Plaats in Mijn recepten'.

Heb je zelf een favoriet gerecht dat goed te maken is in de camper?
Stuur het naar de redactie van de CAMPERkriebels.

Standaard keukenuitrusting:

  • 2 kookpannen
  • 1 hapjespan, liefst met deksel
  • 1 koekenpan
  • Koksmes
  • Schilmes
  • Kunststof snijplanken
  • Kunststof roerlepel en spatel
  • Maatbeker

In het keukenkastje staat:

  • Zout
  • Pepermolen
  • Paprika (liefst gerookte)
  • Kerrie
  • Nootmuskaat
  • Provençaalse kruidenmix
  • Oregano
  • Tijm
  • Ras el Hanout
  • Ketjap
  • Olijfolie of wokolie
  • Bouillonblokjes
  • Maizena