De gezelligste camperclub van Nederland

Privacy

Privacyverklaring Camper Club Nederland (CCN)

Versie 0.4 -  Datum 10 juni 2020

Inleiding

De CCN is er zich van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Via deze privacyverklaring laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u lid bent van de CCN, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we met uw gegevens omgaan.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van de Camper Club Nederland (CCN). Door lid te worden/zijn van de CCN en gebruik te maken van de website www.camperclubnederland.nl  geeft u aan het privacybeleid te accepteren. CCN respecteert de privacy van alle leden, dus ook van de gebruikers van haar site en zorgt dat de persoonlijke informatie die u ons geeft vertrouwelijk wordt behandeld. U moet zich ervan bewust zijn dat CCN niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen, ook niet als deze via een link op de CCN-website zijn bereikt.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Wanneer u zich aanmeldt als lid van onze vereniging of onze website bezoekt of een aanschaf doet in onze webwinkel vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om:

  • u als lid te kunnen administreren;
  • de contributie te kunnen innen;
  • u via een nieuwsbrief te kunnen informeren;
  • het aangeschafte artikel te kunnen leveren;
  • u deel te kunnen laten nemen aan de gekozen reis of evenement;
  • het versturen van het clubmagazine dat acht keer per jaar uitkomt.

Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen op een beveiligde servers van derde partijen Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Delen van gegevens

De informatie wordt opgeslagen op beveiligde servers van derde partijen, met deze bedrijven heeft de CCN een verwerkersovereenkomst. De externe partijen die ons ondersteunen bij de ontwikkeling van de website hebben inzagerecht in de persoonsgegevens, ook met deze bedrijven hebben we een verwerkersovereenkomst. Hiermee wordt gegarandeerd dat deze partijen dezelfde privacyregels hanteren als de CCN.

Vanuit de opgeslagen informatie op de server kan voor bovenstaande gebruiksdoeleinden door de ledenadministratie een ledenlijst worden samengesteld. De ledenadministratie doet dit alleen na toestemming van het dagelijks bestuur van de CCN. Alle informatie die wij van u beheren, wordt uitsluitend door u ingezien via ‘mijn CCN’  via  www.camperclubnederland.nl

In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden indien dit nodig is voor het uitoefenen van een taak. Onze vrijwilligers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren en tekenen hiervoor ook een zogenaamde geheimhoudings- en gebruikersverklaring. Wij verstrekken uw gegevens niet aan andere partijen.

Aanpassen/verwijderen persoonsgegevens

Als u uw gegevens aan wilt passen, kunt u hiervoor ‘Mijn CCN’ gebruiken. Ook heeft de ledenadministratie de mogelijkheid om wijzigingen in uw gegevens op uw schriftelijk verzoek (brief/e-mail) aan te passen. U ontvangt hierover altijd een bevestigingsmail.

Na het opzeggen van uw lidmaatschap worden uw gegevens nog 1 jaar bewaard. Na het verwerken van de aanschaf van een artikel worden uw gegevens hierover nog 1 jaar bewaard. Hierna worden de gegevens verwijderd uit onze bestanden.

Uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden.

Plaatsen van foto’s

Bijna alle leden van de CCN maken foto’s en filmpjes. Vaak worden deze foto’s aangeleverd bij artikelen voor ons clubmagazine. Wij attenderen de leden via deze privacyverklaring erop dat de foto’s rechtenvrij moeten zijn, dat bij foto’s met daarop leden soms de AVG van kracht is en wij uitdrukkelijk adviseren de inzenders/makers van foto’s vooraf toestemming bevestigd te krijgen van de op de betreffende foto’s staande leden/betrokkenen voordat deze kunnen worden geplaatst. CCN behoudt zich het recht voor om voor plaatsing aangeboden foto’s bij twijfel van toestemming zonder nadere opgaaf van reden te weigeren.

Vaker is de AVG van kracht voor foto’s voor de website en facebook. Kijk voor meer informatie op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is ook afgestemd op het gebruik van onze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig onze privacyverklaring te raadplegen.

Cookies

  • Onze website maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over dit gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden voor website-activiteit en internetgebruik.
  • Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens, alleen gegevens over de wijze waarop de website en de webshop gebruikt worden.
  • De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Camper Club Nederland
Adres:  Ninnesweg 182 – 5981 PD  Panningen
Telefoon: +31(0)6 34 49 29 13
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.