De gezelligste camperclub van Nederland

Kolste cleaning en caotingsKolsté Cleaning & Coatings is een gerenommeerd bedrijf, met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van voertuigreconditionering, en 20 jaar op het gebied van duurzame lak en oppervlakte beschermende coatings.
Wij reconditioneren uw auto, camper, caravan motor of ander voertuig naar uw wens. Wij bieden diverse pakketten aan voor, zowel de particulier als zakelijke klant.

Poetsen of Detailen?

Autopoetsen of detailen? Hier zit wel degelijk verschil tussen. Detailen gaat verder waar het normale autopoetsen stopt. Het is bij het detailen de kwaliteit die voorop staat en niet de kwantiteit. Deze kwaliteit wordt mede behaald door van het juiste gebruik van de juiste machines met de juiste producten, deze combinatie kan bij iedere auto weer verschillend zijn. Het is de aandacht voor kwaliteit die voor uw auto het grote verschil maakt tussen het autopoetsen en detailen. Bij het detailen is er aandacht voor uw auto en wordt er gekeken en geluisterd naar uw wensen. Er wordt gekeken naar details, die maken toch het verschil. Detailen kost tijd, maar levert een ongeevenaard resultaat op.
It’s all-in the detail.

Hiermee willen wij ons onderscheiden van het “normale” autopoetsbedrijf. Natuurlijk kunnen wij u ook een normale standaard poets-, of reinigingsbeurt aanbieden.

Bedrijfsgegevens

Koningsweg 46
7102 DV Winterswijk
0543-532220
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.