De gezelligste camperclub van Nederland

Onze missie

Wat is de CCN?

CCN staat voor Camper Club Nederland. De CCN is een vereniging van camperaars.

De CCN bestaat uit ca. 1.500 enthousiaste leden, waarvan 10% singles. De CCN groeit nog steeds en verwelkomt jaarlijkse veel nieuwe, enthousiaste leden. De CCN wordt volledig gerund door vrijwilligers. Zij organiseren reizen en evenementen in Nederland en Europa.

 

Wat kenmerkt de CCN?

  • Gezellig
  • Laagdrempelig
  • Kleinschalig
  • Betaalbaar

Alle activiteiten van de CCN worden langs deze meetlat gelegd: of het nu gaat om een workshop over fotograferen, het leren van het vervangen van de band van een camper of een boswandeling met een zeer deskundige boswachter.

 

Waarom is het zo leuk lid van de CCN te zijn?

Een lid van de CCN heeft alle ruimte en vrijheid zowel zelf reizen en evenementen te organiseren als deel te nemen aan de georganiseerde reizen en evenementen van andere leden. Daarbinnen maak je je eigen gezelligheid al dan niet met andere camperaars.

In het voorjaar wordt een weekend georganiseerd dat de ‘de Bollen’ is genoemd en het najaar ‘de Bieten’. Onder normale omstandigheden wordt gedurende deze weekenden de ALV gehouden. Tijdens deze weekend worden diverse aantrekkelijke activiteiten georganiseerd.

 

Wat kost het lidmaatschap?

Het lidmaatschap van de CCN kost per kalenderjaar €40,-.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de CCN? Ben je enthousiast over onze vereniging? Kijk dan verder op onze site. Hier vind je ook een programma van onze reizen in Nederland en het buitenland en alle evenementen die we dit jaar organiseren. Allen georganiseerd door vrijwilligers van de CCN.

 

Waar kan ik mij als lid aanmelden?

Je kunt online lid worden, op deze website. Klik HIER en je bent binnen twee minuten lid van Camper Club Nederland. En daarna kun je direct op zoek naar leuke evenementen, mooie reizen en andere voordelen.

CCN-Lidmaatschap

€ 40,00