Nieuwsbrief van het CCN interim-bestuur –  oktober 2020

Via deze nieuwsbrief brengen wij jullie graag op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de CCN van de afgelopen maand.

Eind oktober …. en het lijkt of we weer terug in de tijd gaan. Terug naar maart, toen  iedereen  opgesloten was in zijn huis en er alleen uit mocht om de broodnodige boodschappen te doen. In de wat betere zomerperiode konden de camperaars op pad, omdat ze veelal zelfvoorzienend zijn met een eigen toilet en wasgelegenheid aan boord. Camperaars hebben hier volop gebruik van gemaakt. Evenementen konden echter niet georganiseerd worden, omdat de regelgeving van 1,5 meter-afstand niet nagekomen kon worden. Het werd stil in de vereniging.

Zoals al eerder aangegeven, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website. Het was de bedoeling om alle personen die met de website moeten werken na de bestuursvergadering van 9 oktober bij te praten en kennis te laten maken met de webbouwer. Echter op 5 oktober kwamen nieuwe richtlijnen, er mochten nog maar vier personen (op afstand) in een ruimte. Toen tot overmaat van ramp ook onze webbouwer getest moest worden op Corona hebben we de geplande bijeenkomst onmiddellijk afgezegd. Gelukkig bleek het achteraf mee te vallen, maar we willen absoluut geen risico’s nemen. Inmiddels heeft de webbouwer telefonisch met de beheerders gesproken en hun wensen en punten zo veel mogelijk in het ontwerp meegenomen. Als alles voorspoedig blijft lopen, gaan we per 1 januari 2021 over naar de nieuwe site.

Als we de kranten en tijdschriften van afgelopen zomer moeten geloven, dan zijn er veel camperaars bijgekomen in Nederland. Omdat er geen beurzen en activiteiten zijn geweest, hebben wij geen mogelijkheden gehad om leden te kunnen werven. We weten dat er verschillende leden zijn die op camperplaatsen waar ze staan, mede-camperaars aanspreken en proberen om ze zo lid te maken van de CCN. Wij waarderen dit initiatief enorm want er is geen betere reclame dan mond-tot-mond- reclame. Om de (nieuwe) leden te laten zien dat de club ook in het nieuwe jaar gaat draaien, zijn er al verschillende nieuwe evenementen en reizen aangekondigd. In de agenda op de site en in de CAMPERkriebels kun je al zien waar je naar uit kunt kijken. Tenminste als corona het allemaal toelaat.

Bij het opzetten van evenementen en het zelf af en toe een weekendje weggaan met de camper, valt het ons op dat de prijzen van camperplaatsen en campings omhoog gaan. Het is begrijpelijk dat als alles duurder wordt, ook dit duurder wordt. Het gevolg van deze stijgende tendens is dat de evenementen in 2021 wellicht duurder uitvallen.

We zijn ook nog steeds op zoek naar mensen die bij ons in het bestuur willen komen als vervanging van Bart Lasscher en Sjaak Staadegaard. We hebben verschillende leden telefonisch benaderd  met de vraag of zij misschien het bestuurslid zijn waar wij naar op zoek zijn. Tot nu is er slechts één persoon die hier positief op gereageerd heeft en hier gaan we binnenkort mee in gesprek. We hopen dat dit positief zal uitpakken.

Verder wensen wij iedereen die nog plannen heeft om in het najaar nog weg te gaan met de camper veel camperplezier en vooral veel gezondheid toe.

Met vriendelijke groeten,

Geja, Sjaak, Tiny, Bart en Hans