Regelmatig wordt er marktonderzoek gedaan om de beste producten te ontwikkelen gericht op het gebruik van toiletvloeistoffen en toiletpapier.

MOBIELE TOILETTEN INTENSIEF GEBRUIKT
Gebruikers geven aan dat vrijheid onderweg voor hen inhoudt dat ze hun eigen toiletvoorziening gebruiken. Uit het onderzoek kwam naar voren dat bijna alle respondenten ook daadwerkelijk gebruikmaken van het mobiele toilet. Bijna 70% gebruikt het mobiele toilet voor de kleine en grote boodschap. Het zal dan ook geen verbazing wekken dat 90% van de respondenten toiletvloeistoffen en toiletpapier gebruikt.

VERWARRING OVER VENTILATIESYSTEEM EN TOILETVLOEISTOFGEBRUIK
De resultaten van het onderzoek laten ook zien dat gebruikers van een ventilatiesysteem vaak afzien van het gebruik van toiletvloeistoffen. Een ventilatiesysteem verplaatst de vervelende geuren alleen maar, het zorgt er niet voor dat ze verdwijnen. De meeste klanten die alleen een ventilatiesysteem gebruiken, realiseren zich dit pas wanneer ze hun cassettetoilet legen. De toiletvloeistoffen van Thetford hebben daarnaast nog enkele andere eigenschappen: naast het onderdrukken van nare geurtjes, dragen toiletvloeistoffen ook bij aan het onderhoud van uw afvaltank, verminderen ze gasvorming en maken ze uw afval vloeibaar. Hierdoor worden spatten op jouw handen en voeten bij het legen van de afvaltank voorkomen. Een ventilatiesysteem alleen is niet voldoende om nare geurtjes te laten verdwijnen. Voor meer informatie: www.thetford.com