We zijn nu al negen maanden bezig met de voorbereidingen van het jubileumfeest. En tot nu hebben we wel wat tipjes van de sluier opgelicht, maar we zijn nu zover dat we in deze CAMPERkriebels de plaats en een gedeelte van het programma bekend kunnen maken.

Het jubileumfeest wordt ook deze keer gevierd op het Marveld in Groenlo.

En nu zullen er ongetwijfeld leden zijn die zich afvragen waarom weer op het Marveld? Wel, dit heeft alles te maken met het feit dat we er een groot feest van willen maken en we er van uit gaan dat er rond de 300 campers komen. En 300 campers kun je niet zomaar ‘ergens’ kwijt. Bovendien willen we een feestavond organiseren voor ongeveer 600 personen….er zijn niet veel campings (of camperplaatsen) waar je 600 personen in een zaal kwijt kunt. Natuurlijk hebben we ook gekeken naar mogelijkheden van tenten, maar dat betekent dat alles (dus de hele inrichting, podium, bar, muziekinstallatie en noem verder maar op) gehuurd, geïnstalleerd en bemand moet worden.

Ook hebben we veel andere locaties bekeken die in onze ogen zouden kunnen, maar hier liepen we vaak tegen vergunningproblemen aan. Met Marveld hebben we fijne gesprekken gehad, goede afspraken kunnen maken en gezamenlijk een mooi programma kunnen samenstellen. Zodat we de leden een heel mooi jubileumweekend kunnen aanbieden.

PROGRAMMA

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 29 september:

Vanaf 10.00 uur:                  aankomst (campers worden na aanmelding bij de CCN-receptie naar een veld gewezen, daar opgevangen en naar hun plaats gewezen)

Jubileumavond in de zalen bij de binnenplaats:

19.30 uur                               Bij binnenkomst koffie/thee met verrassing

19.30 – 20.30 uur                 Gelegenheid feliciteren;  jubileumspeech voorzitter, uitleg programma en toast op de CCN

21.00 uur                                Vossenjacht over het terrein voor alle leden

23.00 uur – 24.00 uur          Camperklets in zaal de Schoppe

 

Zaterdag 30 september:

10.00 uur – 17.00 uur         Camperbeurs/markt op de indoortennisbaan

Activiteiten:                           (op vertoon van de bevestigingsmail)

10.00 uur – 16.00 uur         Er zijn diversen activiteiten waarvoor je je van te voren op moet geven en waar de organisatie een indeling van maakt, zodat iedereen aan een gratis activiteit kan deelnemen. De activiteiten zijn:

  • Bezoek Grolsch bierbrouwerij;
  • Put en Pitch (golf);
  • GPS-wandeltocht;
  • Workshop Djembee (leef je uit op de Afrikaans drums);
  • Bowling;
  • Fietstocht.

Voor een omschrijving van de activiteiten verwijzen we graag naar het stuk: ‘Geplande activiteiten jubileumweekend’. De inschrijving voor de gratis activiteiten op zaterdag gebeurt op een andere manier dan jullie van ons gewend zijn. Voor de inschrijving wordt een speciaal formulier gemaakt, waarin jullie per persoon één keuze moeten maken, dus kom je met z’n tweeën dan kies je tweemaal, kom je alleen dan maak je één keuze. Maar zoals geschreven… we zijn het nog aan het ontwikkelen. Omdat aan elke activiteit verschillende aantallen en verschillende tijden gekoppeld zijn, kun je je voorkeur kenbaar maken. Wie het eerst komt die het eerst maalt en… vol is vol. Na het inschrijven ontvang je van de jubileumcommissie een bevestigingsmail van de activiteit/tijdstip waarvoor je bent ingedeeld.

20.00 uur – 23.00 uur         Feest in de zalen rond de binnenplaats. Een gezellig samenzijn met gevarieerde muziek,
entertainment en loterij.

23.00 uur – 24.00 uur         Camperklets in zaal de Schoppe

 

Zondag 1 oktober 2017:

9.00 uur                                Verrassing

Vanaf10.30 uur                   Koffie/thee (zelf meenemen) op de velden en in de tent en sluiting van het weekend.

Uiterlijk 15.00 uur              Vertrek naar huis

Let op: de standaardplaatsen op het Marveld zijn ongeveer 10 meter breed en hierop gaan wij twee campers plaatsen. Elke plaats is voorzien van stroom, maar dit moet dus met twee campers gedeeld worden (neem hiervoor goede stekkers mee, zodat je bij elkaar kunt inpluggen).

KOSTEN:
Prijs per equipe                   € 45;
Prijs per single                     € 40;
Prijs voor derde persoon   € 15

De inschrijving staat open vanaf 1 april 2017.

Verdere informatie volgt via de website, nieuwsbrief en CAMPERkriebels.

De jubileumcommissie