Als eerste willen wij jullie mededelen dat op het moment dat dit artikel geschreven wordt, de jubileumcommissie nog maar uit drie personen bestaat. Ons vrouwelijke commissielid Corrie van der Wijden heeft zich uit de commissie terug getrokken omdat ze samen met Henk wil gaan genieten van enkele lange vakanties (momenteel zitten ze in Spanje/Portugal) en ze vindt dat dit niet te combineren is met het commissiewerk. Corrie is ook de coördinator Evenementen en Reizen en heeft het dus al behoorlijk druk. Wij hebben voor haar besluit alle begrip, maar we vinden het wel jammer. We wensen haar en Henk fijn vakantieperioden toe. We zullen uitkijken naar een goede opvolg(st)er. Maar jij kunt jezelf ook aanmelden als je mee wilt draaien in deze (tijdelijke) commissie om het jubileumfeest groots te vieren.

En nu we het toch over aanmelden hebben, in de vorige CAMPERkriebels hebben we geschreven dat er zich tot dan slechts twee vrijwilligers hadden gemeld om tijdens het jubileumweekend de helpende hand te willen bieden. Nou die oproep is binnen gekomen…… en de teller staat nu op acht. Maar het jaar is nog vroeg en wie weet hebben nog meer leden wel de goede voornemens, maar zijn er nog niet toe gekomen om zich te melden.

Ook wordt de oproep om verhalen, anekdotes of iets dergelijks over en in de tijd dat men lid is… wordt weer herhaald, want hierop is totaal geen reactie gekomen en als we een leuk jubileumnummer van de CAMPERkriebels willen uitgeven, moet deze wel gevuld worden. Dit willen we niet alleen mooie verhalen van bestuursleden en/of oudbestuursleden laten zijn. Nee de CCN is een club van voor en door leden, dus leden graaf eens in jullie geheugen en als er inspiratie is, ga dan achter de computer zitten en schrijf die herinnering op.  Zoek er eventueel nog een leuke foto bij die het verhaal ondersteunt en stuur het op. Wij zullen proberen er iets moois van te maken.

Het muzikale gedeelte van de oproepen in de vorige CAMPERkriebels is op twee blijven staan, hoewel we in reisverslagen lezen dat er mensen zijn die groepen vermaken met muziek op meegebrachte instrumenten. Wie weet komen er toch nog meer muzikale leden naar voren zodat we samen een huisorkest kunnen formeren. We blijven hopen.

Geef je op als vrijwilliger of als ‘artiest’ zodat we als jubileumcommissie met een goed gevoel het jubileumjaar starten en verder kunnen werken aan een knalweekend van 29 september tot en met 1 oktober 2017 (een mailtje naar: hans@camperclubnederland.nl of een belletje naar 06 23 44 80 55) is voldoende.

Het totale weekendprogramma begint steeds vastere vormen te krijgen, maar het zal nog een maand of twee duren voor het programma definitief vaststaat en tot die tijd  kunnen we hier nog geen mededelingen over doen.  Wat wel vast staat is de datum:   houd met z’n allen dat laatste weekend van september vrij…  want je mag dit feest niet missen.

Frans, Harry en Hans