Meerdere evenementen lopen sneller vol met aanmeldingen dan andere evenementen.

Zo is het weekend in Ditzum –Spiegelbeeld van een oud Duits vissersdorp- daar een goed voorbeeld van, en ook de inschrijving voor het Beugelweekend in Maasbree liep al snel vol, het belooft dan ook bij beide evenementen een gezellig weekend te gaan worden. Want wie wil er nu niet meer weten over houten kotters, er mee gaan varen of over oude sporten van eeuwen geleden, en zelf een poging gaan wagen.

Een eerder geplaatst evenement in CAMPERkriebels willen we dan ook graag nogmaals onder de aandacht brengen. Zoals het evenement Bloemenserenade in Leeuwarden, van woensdag 24 mei t/m zaterdag 27 mei 2017.

Eindelijk weer eens een fries evenement, in de hoofdstad Leeuwarden, volgend jaar zelfs de culture Hoofdstad Europa 2018.

… we hebben nog plaats, maar ….. VOL is VOL

 Kom eens de sfeer proeven van deze mooie stad, koop voor  jezelf zo’n prachtig boeket tijdens de grootste bloemenmarkt van Europa aan de Langemarktstraat en ga mee praamvaren door de grachten van Leeuwarden.
Natuurlijk is er veel meer te doen in de directe omgeving van camping De Kleine Wielen, zoals een bezoek aan het historische park Vijversburg in Tytsjerk. Eigenlijk te veel om op te noemen……

Aanvullende informatie kunt u bekijken op de CCN-site.

En wij van het organisatieteam, wij hopen jou te ontmoeten in Leeuwarden!