Het weekend was eerst afgelast, maar na wat heen en weer bellen, bleek het gelukkig toch door te gaan. Op vrijdag kwam iedereen aan in Nunspeet op camperplaats De Zwaan. Een zeer mooie plek om te vertoeven. Iedereen werd hartelijk begroet en welkom geheten door de uitbaters en door Ida en Hans. Vrijdagavond was er een gezellig samenzijn met koffie en een heerlijk plakje cake. Mmmmm, dat smaakte goed. Het was fijn om andere CCN-leden weer te zien, er werd dan ook geanimeerd gepraat bij de campers. Het weer werkte mee, het was erg warm, zeg maar heet die dag. ’s Avonds kwam er een geweldige bui en noodweer opzetten. Dat drukte de pret in het geheel niet.

Zaterdag gingen we op de fiets ( lekker gezond is dat ook nog eens ) naar de kaasboerderij, daar kregen we uitleg over hoe boerenkaas en graskaas gemaakt word. Het duurde wel een poosje, die uitleg. We werden door de boer geroemd over wat we al niet allemaal weten over het boerenleven en de koeien. Het bleek dat de CCN echt slimme leden heeft! Na de uitleg mochten we kaas proeven, heerlijke kaas, wat een prachtige smaken hebben die verschillende kazen! Een groep mensen ging hierna naar de ijsboerderij en vier koppels gingen genieten in Elburg van de mooie dingen. Genieten hebben we zeker gedaan, het hele weekend. Om 4 uur was iedereen terug op de mooie camperplaats De Zwaan voor een happy hour, met koffie en lekkers en daarna met een drankje dat iedereen zelf had meegebracht. ‘s Avonds was er een chinees buffet wat iedereen zich goed heeft laten smaken. Er waren ook andere mensen uitgenodigd die op De Zwaan stonden met hun camper, deze mensen -geen leden van CCN- vonden het ook geweldig. Persoonlijk heb ik, Math Schepers, mooi deze mensen uitleg mogen geven wat CCN is en doet. Veel van deze mensen hebben een CAMPERkriebels meegenomen na afloop, het waren warme en vruchtbare gesprekken. Deze mensen hebben ons goed gadegeslagen, vonden dat we een heel gezellige groep waren en vroegen of dit altijd zo was bij een CCN-treffen, wat uiteraard door ons allen werd beaamd. ‘k Weet zeker dat we de juiste indruk van CCN hebben weergegeven en achtergelaten.

Na het chinees buffet hebben we gezellig nog koffie gedronken en deze mensen ook uitgenodigd voor de koffie. Helaas kwam de zondag er aan, na de afsluiting met koffie met koek en moesten we weer huiswaarts gaan.

Oprecht namens iedereen, dank ik Ida en Hans voor dit superweekend. Tekst en foto’s: Math Schepers

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie