Op eenendertig oktober start al vroeg de ontvangst van de leden die zich voor het Bietenevenement op Zeeburg hebben ingeschreven. De zon staat hoog aan de hemel, het is 23 graden. Ongelooflijk voor de tijd van het jaar. Er wordt niet gemopperd, ook al omdat iedereen een ruime camperplek met stroom ter beschikking heeft.

Bestuur praat bij
Zoals gebruikelijk praat het bestuur de leden bij over de gang van zaken sinds het Bollenevent. Tijdens de Bollen werd het bestuur door Harry Jansen op het idee gebracht om samenwerking te zoeken met de Vlaamse zusterclub VMV. Er zijn initiatieven genomen. Het wachten is op de Vlaamse campervrienden.
Ook werd uitvoerig stilgestaan bij de versterking van de commissies. Het streven is om per provincie een of meer commissieleden te hebben die zich sterk maken voor het organiseren van evenementen in hun provincie. Zo willen we bereiken dat het aanbod beter verdeeld wordt over het land en ook dat er meer verschillende activiteiten komen.
De camperplaatsencommissie kampt met een hardnekkige vacature in Zeeland. De technische commissie wordt uitgebreid met mensen die kunnen schrijven over technische onderwerpen. De redactiecommissie staan grote veranderingen te wachten. De coördinator, Hermien Thijssen, heeft aangegeven eind 2015 het stokje over te willen dragen. Tijdens het Bollenevent van 2015 zal Geja van den Doel het bestuur verlaten omdat haar maximale termijn erop zit. Gelukkig zal zij beschikbaar blijven voor allerlei werkzaamheden. Geja moet wel worden opgevolgd. Wie, o wie wil daar met ons over praten? Zou u zelf wel willen of kent u iemand? Neem dan contact op!

Het programma op zaterdag
Op zaterdag zat het programma boordevol met leuke activiteiten. Dat bleek na terugkomst wel uit de enthousiaste verhalen. Overdag kon worden gekozen voor een wandeling over de Dappermarkt, een fietstocht door Amsterdam naar het Vondelpark en een wandeling door de Jordaan. Tegen half drie moest iedereen verzamelen bij rederij Kooy. Daar lagen twee rondvaartboten klaar die de CCN’ers ruim een uur door de mooiste gedeelten van Amsterdam hebben gevaren. Aan het eind van de middag werd er in de CCN-tent nagepraat met een hapje en een drankje.
Toen het donker werd was er de mogelijkheid om een gezellige avond in de CCN-tent door te brengen of een wandeling te maken door donker Amsterdam, meer in het bijzonder over de wallen. Slechts een enkeling bleef achter. De rest wilde wel eens weten hoe het Red Light District er uit ziet. De wandeling eindigde bij de Bekeerde Suster. Een eetcafé met eigen bierbrouwerij. Het werd die avond laat.

Het zit er op
Zoals altijd op de laatste ochtend kwamen de deelnemers bij de CCN-tent bij elkaar om in een stralende zon te genieten van elkaars verhalen en een kop koffie. Langzaamaan werd het tijd om te vertrekken. Het bestuur bleef achter om alles op te ruimen. Het is geweldig dat een groot aantal leden hebben geholpen bij het opruimen van de tent en het netjes achterlaten van het terrein.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie