Vrijdag 24 oktober in het begin van de middag zijn we afgereisd naar Ede om deel te nemen aan het technoweekend. Vanwege eventuele files zijn we op tijd uit Akersloot vertrokken. De organisatie had aangegeven dat het terrein voor vier uur niet beschikbaar zou zijn, dus om niet al te vroeg aan te komen, hebben we onderweg een uitgebreide koffiestop ingelast en precies om vier uur arriveerden we bij het terrein van Smits in Ede. Henk en Corrie hadden hun camper strategisch opgesteld en voorzien van een grote CCN vlag, dus het was niet te missen.
Bij het oprijden van het terrein bleek dat we al lang niet meer de eerste waren. Een stuk of tien campers hadden inmiddels al een plekje gevonden. Ook wij kregen een mooi plekje toegewezen. Voor zes uur was iedereen gearriveerd en maakte van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met elkaar, of om bij te praten.Zes maal gratis campercheck
Na het eten werden we, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, welkom geheten door de organisatie en door de heer Ron Smits zelf. Aan de hand van een powerpointpresentatie, vertelde Ron Smits het een en ander over belangrijke technische zaken m.b.t. de camper. Na zijn presentatie werden er zes campers uitgeloot die de volgende dag een gratis campercheck zouden ondergaan.
Na afloop nam iedereen uiteraard weer ruim de tijd voor de camperklets, waarbij de organisatie nog had gezorgd voor heerlijke hapjes, chapeau!
Zaterdagochtend om half tien waren de eerste drie campers aan de beurt voor de campercheck. Onder toeziend oog van de eigenaren en de overige geïnteresseerden, namen de mannen van Smits een uitgebreide checklist door, waarbij een ieder vragen kon stellen, wat dan ook uitgebreid werd gedaan. De hele zaterdag waren er ook diverse leveranciers van camperaccessoires aanwezig met een kraam, waaronder Bearlock, een leverancier van schotels en brandstofcellen, een leverancier van matrassen en de firma Laarman met een breed assortiment aan camperaccessoires.

Geen grote problemen
In de ochtend verzorgde onze voorzitter Willem van Teeseling ook nog een korte presentatie, over allerlei zaken betreffende de camper, zoals het kentekenbewijs, het C1 rijbewijs, hevelwerking, etc. Bij de campercheck van alle zes campers werden gelukkig geen grote problemen geconstateerd, dus de eigenaren konden met een gerust hart de volgende dag de terugreis aanvaarden.

Werkplaats omgetoverd tot restaurant
Zaterdagavond werd de werkplaats omgetoverd tot een gourmetrestaurant, waarbij de brug als kookplaats diende. Alle ingrediënten waren al keurig klaargezet, dus een ieder kon gelijk aan het kokkerellen slaan. Aan alles was gedacht: stokbrood, sausjes, pannekoekenmix en ruim voldoende vlees. Om een uur om negen was iedereen voldaan en werd alles weer opgeruimd. De koffie stond inmiddels al weer klaar en zo kon er de rest van de avond nog gezellig worden gekletst over de opgedane ervaringen van die dag.

Fikse korting voor alle CCN-leden
Zondag na het ontbijt, was het al weer tijd om afscheid van elkaar te nemen. Om tien uur was er koffie en vervolgens het afscheidswoord van de organisatie. Henk bedankte Smits voor het beschikbaar stellen van het terrein en het gratis uitvoeren van de camperchecks, waarna Ron Smits ons allen bedankte voor onze komst. Ook had hij nog een leuke verrassing in petto in de vorm van een plastic tas met een mooie badhanddoek. Daarnaast vertelde hij dat alle CCN-leden met een fikse korting een campercheck kunnen laten uitvoeren bij Smits Campertechniek, waarvoor hulde.

We willen Henk van den Duine en Jan Hermes van harte bedanken voor dit goed georganiseerde weekend. We hebben de nodige kennis opgedaan en een gezellige tijd gehad.

Sjaak Staadegaard

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie