Wij waren nog een beetje vroeg toen we op de plek in Beverwijk aankwamen. Maar Ben en Astrid stonden ook net voor de poort om naar binnen te gaan. Dus konden wij ook gelijk naar binnen. Anders was het ook geen probleem geweest, dan hadden we eerst koffie gedronken en waren we daarna naar de plaats gegaan.

We hadden geluk, het weer was super, een heerlijk zonnetje en bijna geen wind. Tegen half 12 begon het binnendruppelen van de andere campers. Wij zaten toen al lekker buiten in het zonnetje aan de koffie. We zijn later nog even naar de groentemarkt gelopen en hebben wat fruit gekocht. Het fruit daar zag er supermooi uit.

Tegen 19.15 uur moest iedereen bij de poort zijn om gezamenlijk naar de hal te lopen waar Mammaloe de koffie klaar had en ook, als verrassing, weer de lekkere loempiahapjes. Zaterdagochtend was het weer vroeg (8.15 uur) verzamelen bij de poort om te gaan ontbijten. Mammaloe had weer haar best gedaan, er was van alles in overvloed. Het was heerlijk. En wat een leuk enthousiast vrouwtje is dat toch.

Na het eten zijn we de hallen ingegaan op zoek naar koopjes en leuke en lekkere dingen. We kopen daar ook al jaren, altijd als we er zijn, heerlijke slagroomtruffels . Dus ook nu gingen we weer op zoek naar dat kraampje. We hebben op een leuk terras koffie gedronken en tegen 13.00 uur hebben we ons campertje weer opgezocht. Het weer liet ons deze dag ook niet in de steek. Het zonnetje scheen heerlijk en dus hebben we snel de stoelen buiten gezet. En dat in oktober, heerlijk hoor!

We zijn later op de middag nog een keertje naar de hallen gegaan , want we waren nog niet overal geweest. Tegen zes uur was het weer verzamelen bij Mammaloe voor het Chinese buffet. We hadden ook best wel trek toen we alles zagen staan. Het zag er goed uit! Wij hadden geluk, we zaten steeds bij Ben en Astrid aan tafel en die mochten als eersten beginnen aan het buffet! Mammaloe had weer goed haar best gedaan, er was van alles in overvloed! Behalve de sateetjes, maar dat was de schuld van Ben. Hij was vergeten te zeggen dat er voor iedereen twee stokjes waren. En Mammaloe had er 200 gemaakt , dus toen die op waren, was het gedaan met de saté . Maar geen probleem ,er waren nog bakken vol met nasi en ander heerlijk vlees.

Ook was er na afloop voor iedereen nog koffie en een heerlijk ijstoetje. Daarna liepen we terug naar de camper en onderweg begon het een beetje te regenen. Toen we nog maar net in de camper waren begon het te gieten. Net op tijd binnen dus. We hebben toen nog even een glaasje gedronken met onze vrienden Frans en Hennie , want die vertrokken zaterdag voor 6 maanden naar het warme zuiden van Spanje en Portugal. Het was gezellig.

Zondagochtend was er om 10.00 uur camperklets. Het weer was wederom weer prima en al snel was de kring weer rond.

Al met al was het weer een geslaagd weekend. Hulde aan onze vrienden Ben en Astrid voor het organiseren van dit evenement . Maar ook bedanken we Mammaloe voor haar gastvrijheid en het heerlijke eten.

Rinus en Marie

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie