Door omstandigheden konden wij pas zaterdag 20 september op de locatie in het Steinerbos te Stein arriveren. Wij werden opgewacht door een aantal medecamperaars, dat ons vakkundig aanwijzingen gaf om probleemloos op ons plekje midden tussen de midgetgolfbanen terecht te komen. Een deel van de camperaars was op de fiets de omgeving aan het verkennen en een ander deel had er voor gekozen zich in en om de camper te vermaken. Ook de organisatoren, Math en Anja Schepers, waren aan het fietsen.

Na geluncht te hebben bij de gastvrije Jan en zijn vrouw Joke, begonnen wij aan de geplande midgetgolfwedstrijd. De groep werd in 4 teams verdeeld en al gauw bleek, dat sommige banen erg lastig waren en menigeen 6 beurten nodig had en dan nog niet het putje hadden gehaald, maar de pret was er zeker niet minder om. Vooral Anja’s broer Henk keek iedere keer weer met een vakkundig oog en gebruikte daarbij zijn stick als hulpmiddeltje om in één rechte lijn zijn balletje in het putje te spelen. Het weer was super en wij hebben dan ook een erg leuke middag beleefd. Nadien met z’n allen nog wat geborreld en in de tussentijd waren Jan en Joke bezig een overheerlijk buffet voor ons klaar te zetten, zodat wij ons omstreeks half 7 aan de barbecue konden gaan. Toen de buikjes goed gevuld waren, zijn wij nog gezellig na blijven kletsen en omstreeks 24.00 uur zochten de laatsten hun bed op!

’s Nachts tikte het regenwater hevig op onze camperdaken. Er was voor zondagmorgen wederom een fietstocht in de omgeving gepland, maar aangezien het om 10 uur nog steeds regende, werd daar van afgezien. Wij hebben toen eerst de campers op een parkeerplaats met een harde ondergrond gezet, omdat de grond waarop wij stonden hier en daar wat erg drassig was geworden. De camper van Math en Anja moesten we nog even met vereende krachten een zetje geven, omdat die vastzat in de modder.

Wij zijn toen gezellig met z’n allen bij Jan en Joke koffie met gebak gaan nuttigen en omstreeks 13.00 uur vertrokken de laatsten huiswaarts. Wij mogen terugkijken op een erg geslaagd weekend in een mooie omgeving en met enkel gezellige mensen om ons heen! Met dank aan de organisatoren, Math en Anja!

Rob en Annemiek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie