VAN OUD NAAR NIEUW

Zaterdag 29 december 2019 t/m woensdag 1 januari 2020 bij Stal Agnes te Vriezenveen

Alleen zitten met oud en nieuw is niet gezellig en dan zit je, samen of alleen op de bank voor de televisie of luisterend naar een muziekje. Dat kunt u ook gezellig samen doen met medecamperaars. Wij, Hans en Ida Geldman willen graag voor u weer het Oud en nieuw weekend organiseren in Vriezenveen. Na het gezellige oud en nieuw van de vorige jaren hebben we het toch weer op de kalender gezet.

We hebben een extra lang weekend van zaterdag t/m woensdag. We hebben een mooie maar vooral warme accommodatie, en u kunt uw eigen drankjes meenemen. Natuurlijk zorgen wij, zoals u van ons gewend bent, al die dagen voor de koffie en de thee. En het leuke is dat u de hele dag gebruik kunt maken van de gezellig ingerichte kantine, zodat u op de dag ook gezellig samen kunt zitten kletsen of een spelletje doen.

Vriezenveen ligt 5 km van Almelo af en heeft een heel gezellig centrum en mooi fietsgebied. De locatie zelf is bij de Manege “Stal Agnes” aan de Prinsenweg 16 te Vriezenveen, wat landelijk gelegen is, maar heel dicht bij het centrum. Leuk om nog even te winkelen er is van alles zelfs een Hema, Lidl, Aldi en Jumbo zijn aanwezig. Handig dus om fietsen mee te nemen en als u van wandelen houdt, het is niet zo heel ver dus ook lopend goed te doen.

Natuurlijk gaan we er weer een feestje van maken met alles er op en er aan. Wij vragen van u om ook dit jaar iets lekkers aan hapjes te maken om op oudejaarsavond neer te zetten, dan maken wij er een lopend buffet van. We hebben ervaren dat we dan zo’n diversiteit op de tafel hebben dat het leuk is om dit van elkaar te mogen proeven.
Dit kan zijn gevulde eitjes, rolletjes asperges met ham, iets van vis, of gewoon toastjes met iets lekkers erop, gevulde tomaatjes, een salade of eventueel iets warms (oven is aanwezig) of gewoon een schaal kaas of worst. Het mag gewoon simpel en makkelijk zijn.
Het is handig om te weten wat u gaat maken voor oudejaarsavond zodat wij een leuke afwisseling hebben in de hapjes op de buffettafel.

Op de camperplaats zijn voorzieningen aanwezig zoals stroom, lozen toilet en mogelijkheid tot waterinname.