2017 wordt een bijzonder jaar… in mei wordt de 100ste editie van CAMPERkriebels uitgegeven. In september komt de jubileumeditie ter ere van het 15 jarig bestaan van Camper Club Nederland. Omdat de Camper Club Nederland een club is ‘van, voor en door de leden’ vraagt de redactie jullie medewerking. Hebben jullie nog ideeën, oude edities, foto’s of wat dan ook die jullie in een van de ‘specials’ terug zouden willen zien, laat het ons weten.

In dit bericht vind je een foto met het getal 100, zomaar ergens geknipt. Wat zou het mooi zijn als we een foto kunnen plaatsen als cover van de 100ste editie met het getal 100 erop…..en dan ook nog met een camper. Het zou fantastisch zijn. Heb of maak jij een foto met het getal 100, stuur de foto dan als een groot bestand (minimaal 4 Mb/foto) naar ons op en we publiceren wij de foto’s .

Stuur je bericht (en mogelijk digitale bestanden) naar camperkriebels@gmail.com en wij maken er iets moois van.

 

OPROEP JUBILEUM CAMPER CLUB NEDERLAND
Zoals je ongetwijfeld weet, bestaat Camper Club Nederland in oktober 15 jaar.

Graag ontvangt de jubileumcommissie verhalen van leden over de tijd dat zij lid zijn van de club. Heb je ook foto of leuke anekdotes uit de afgelopen 15 jaar, stuur ze naar camperkriebels@gmail.com.

De foto’s  willen wij graag in een zo groot mogelijke resolutie en kun je sturen naar de jubileumcommissie via www.wetransfer.com. De verhalen kun je dan lezen in de jubileumuitgave van september 2017.

Maken jullie de jubileumcommissie blij….. overspoel ze dan met verhalen, foto’s en anekdotes.

 

Alvast hartelijk dank,
namens de redactie CAMPERkriebels
Maria Witbaard