Logo Bedrijven

EPS Store, klinkt als…. Electronic Parts en Solutions Store.
Bij de EPS Store kunt u terecht voor advies en inbouw van installaties, zoals een carkit voor uw mobiele telefoon, audioinstallaties, dvd-schermen, achteruitrijcamera’s en nog veel meer gadgets voor in de auto.

Maar ook voor de aanschaf én montage van nieuwe banden en velgen bent u bij de EPS Store aan het juiste adres. De werkplaats biedt ruimte aan vier auto’s en daarnaast is de ruimte ook geschikt voor campers of vrachtwagens. Naast opdrachten voor particulieren voert EPS Store ook werkzaamheden uit voor bedrijven die storingen hebben in bijvoorbeeld schakelkasten of aan andere elektronische apparatuur. Of het nu gaat om een reparatieklusje aan een telefoon of een inbouwklus van een compleet nieuwe geluidsinstallatie in uw auto of camper, elke klus wordt met de uiterste zorg en op een technisch hoogwaardige en duurzame wijze uitgevoerd. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche streven we naar perfectie zodat u er jarenlang én storingsvrij van kunt genieten!

EPS Store is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17. 30 uur én op zaterdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.  Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen 053-574 05 55 of kom gerust binnen aan de Industriestraat 44C in Haaksbergen.

 

BEDRIJFGEGEVENS

EPS Store
Industriestraat 44c, Haaksbergen, Nederland
T: +31 (0)53-574 05 55
E: info@epsstore.nl
W:
http://www.epsstore.nl
ledenvoordeel: Nee