De gezelligste camperclub van Nederland

VAN OUD NAAR NIEUW 2021/22

VAN OUD NAAR NIEUW 2021/22

VAN OUD NAAR NIEUW 2021/22

Woensdag 29 december 2021 t/m zaterdag 1 januari 2022 bij de familie Gerard en Heintje Companjen, 

Harmsenweg 8 in Vriezenveen.

Na de corona wil iedereen het wel weer eens heel gezellig hebben met elkaar, zo ook zeker rond de jaarwisseling. Dat kunt u gezellig mee beleven samen met medecamperaars. Wij, Hans en Ida Geldman  willen graag voor u weer het Oud en nieuw weekend organiseren in Vriezenveen. Na het gezellige oud en nieuw van voor de corona hebben we het toch weer op de kalender gezet.

We willen starten op woensdag 29  december waarbij u kunt aanrijden vanaf 11.00 uur en gaan weer uit elkaar op nieuwjaarsdag na de brunch. We hebben een mooie maar vooral warme accommodatie, en u  kunt  uw eigen drankjes meenemen. Natuurlijk zorgen wij, zoals u van ons gewend bent,  al die dagen voor de  koffie en de thee. En het leuke is dat u de hele dag gebruik kunt maken van de gezellig ingerichte ruimte, zodat u op de dag ook gezellig samen kunt zitten kletsen of een spelletje doen.

 

 

De bedoeling is ook dat iedereen meehelpt om heerlijke appelflappen en oliebollen te bakken, vele handen maken licht werk. Daarna zijn ze natuurlijk om op te (vr)eten. Voor alle ingrediënten zorgen wij, wij vragen alleen een beetje hulp van u.

Vriezenveen ligt 5 km van Almelo af  en heeft een heel gezellig centrum en mooi fietsgebied  De locatie zelf is  aan de Harmsenweg in de Vjenne Stube Vriezenveen, wat vlakbij het centrum is gelegen. Het is handig  om fietsen mee te nemen en als u van wandelen houdt, het is niet zo heel ver dus ook lopend goed te doen.

Natuurlijk gaan we er weer een feestje van maken met alles er op en er aan.

Op de camperplaats  zijn voorzieningen aanwezig zoals stroom, lozen toilet en mogelijkheid tot waterinname.

Wij hopen dat wij u er enthousiast voor hebben gemaakt en dat we veel inschrijvingen krijgen voor dit leuke en gezellige evenement.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 29-12-2021
Einddatum 01-01-2022
Max. Campers 20
Ingeschreven 17
Sluitingsdatum 22-12-2021
Kosten Open voor inschrijving
Max. aantal campers 20
Min. aantal campers 15
Honden ja mits aangelijnd en buiten terrein uitlaten
Fietsen altijd makkelijk
Reisbegeleider(s) Hans en Ida Geldman
Locatie Vriezenveen

Aanvullende mogelijkheden

Opties Prijs
We komen met z'n 2en

Kies dit als je met z'n 2en komt

€105,00
Ik kom alleen

Kies dit als je alleen komt

€93,00

Login om in te schrijven

Locatie Kaart